új köztársasági elnök

A Fidesz és a KDNP képviselői Novák Katalin volt családokért felelős tárca nélküli minisztert míg az ellenzéki frakciók Róna Péter közgazdászt jelölték a tisztségre. 1 day agoAz új köztársasági elnök megválasztása 9 óra 30 perckor kezdődött az államfőjelöltek 15-15 perces felszólalásaival.


Dtvwiohhqomtum

1 day agoEsküt tett az új államfő Novák Katalin.

. 1 day agoCsütörtökön 930-tól tartotta a parlament a köztársasági elnök választást amelynek keretében titkos szavazással 5 évre választják az államfőt. 2020 októberében indultak meg a találgatások az új köztársasági elnök személyéről. A köztársasági elnököt az országgyűlés öt évre választja meg.

Novák Katalin 137 Róna Péter pedig 51 szavazatot kapott. A Fidesz és a KDNP képviselői Novák Katalin volt családokért felelős tárca nélküli minisztert míg az ellenzéki frakciók Róna Péter közgazdászt jelölték a tisztségre. Május 2-án választott meg.

Novák Katalint Orbán Viktor és a Fidesz jelölte államfőnek Áder János. A háború megtámadja a nyugalmat a ma kiszámíthatóságát és a holnap derűjét mondta a szavazás előtti jelölti beszédében Novák Katalin aki szerint a magyarok békét akarnak. 1 day agoNovák Katalin személyében új köztársasági elnököt választott az Országgyűlés.

Novák Katalin az új köztársasági elnök. Ezután a megválasztott köztársasági elnök az ülésteremben fogadta a gratulációkat először Áder János lépett oda hozzá majd Kövér László házelnök Orbán Viktor miniszterelnök utánuk. 2012 óta Magyarország köztársasági elnöke Áder János akit az Országgyűlés 2012.

1 day agoAz új köztársasági elnök megválasztásának folyamata várhatóan 9 óra 30 perckor kezdődik az államfőjelöltek 15-15 perces felszólalásaival. A képviselők felállva hallgatták végig ahogy a megválasztott köztársasági elnök Novák Katalin esküt tett. Az ellenzéki frakciók jelöltjére Róna Péter közgazdászra 51 szavazat érkezett.

A volt családokért felelős tárca nélküli miniszter 137 támogató szavazatot kapott a titkos voksoláson amelynek eredményességéhez kétharmados többségre volt szükség a 199 fős parlamentben. 1 day agoAz új köztársasági elnök megválasztásának folyamata várhatóan 9 óra 30 perckor kezdődik az államfőjelöltek 15-15 perces felszólalásaival. 1 day agoAz országgyűlés titkos szavazással döntött az új államfő személyéről és a végeredmény kihirdetése után a megválasztott köztársasági elnök ünnepélyes esküt tesz.

1 day agoOrbán Viktor döntését nem firtatták az első női elnök májusban veszi át Áder Jánostól a stafétát. A magyar köztársasági elnök Magyarország államfője aki kifejezi a nemzet egységét és őrködik az államszervezet demokratikus működése felett. Az országgyűlés titkos szavazással döntött az új.

Novák Katalin az új köztársasági elnök. Ő az öt legfőbb magyar közjogi méltóság közül az első. A Fidesz és a KDNP képviselői Novák Katalin volt családokért felelős tárca nélküli minisztert míg.

1 day agoNovák Katalin nem sokkal déli 12 óra előtt letette az esküt. 22 hours agoAz Alaptörvény azt is előírja hogy a köztársasági elnök átmeneti akadályoztatása esetén az akadályoztatás megszűnéséig vagy a köztársasági elnök megbízatásának megszűnése esetén az új köztársasági elnök hivatalba lépéséig a köztársasági elnök feladat- és hatásköreit az Országgyűlés elnöke gyakorolja. A Blikk már beszámolt róla hogy az országgyűlés ma döntött Áder János köztársasági elnök utódjárólMint ismert a kormányzó FideszKDNP Novák Katalint jelölte a posztra az ellenzéki frakciók pedig Róna Péter közgazdászt.

Ezt az rtlhu-n élőben közvetítjük majd folyamatosan frissülő cikkünkkel. A Fidesz és a KDNP képviselői Novák Katalin volt családokért felelős tárca nélküli minisztert míg az ellenzéki frakciók Róna Péter közgazdászt jelölték a tisztségre. Novák Katalin május 10-én lép hivatalába ő lesz a hatodik köztársasági elnök a.

A kormánypárt jelöltje Novák Katalin míg az ellenzéké Róna Péter közgazdász volt. Novák Katalin Magyarország új köztársasági elnöke. A szavazólapot 195 képviselő vette fel.

A Fidesz és a KDNP képviselői Novák Katalin volt családokért felelős tárca nélküli minisztert míg az ellenzéki frakciók Róna Péter közgazdászt jelölték a tisztségre. Megválasztotta köztársasági elnökké Novák Katalint az Országgyűlés csütörtökön. Mivel Áder János második mandátuma után nem jelölhető újra és a kormányzó Fidesz-KDNP pártszövetségnek többsége volt az országgyűlésben egyértelmű volt hogy a majdani kormánypárti jelölt kerül megválasztásra.

A Fidesz és a KDNP képviselői Novák Katalin volt családokért felelős tárca nélküli minisztert míg az ellenzéki frakciók Róna Péter közgazdászt jelölték a tisztségre. 1 day agoAz új köztársasági elnök megválasztásának folyamata várhatóan 9 óra 30 perckor kezdődik az államfőjelöltek 15-15 perces felszólalásaival. 1 day agoAz új köztársasági elnök megválasztásának folyamata várhatóan 9 óra 30 perckor kezdődik az államfőjelöltek 15-15 perces felszólalásaival.

Isten engem úgy segéljen. Fogadom hogy Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek kezdte a rövid eskü szövegét Novák aki azzal zárta az esküt. A Fidesz jelöltje Novák Katalin lett Magyarország államfője az első nő ezen a poszton.

1 day agoAz új köztársasági elnök megválasztásának folyamata várhatóan 9 óra 30 perckor kezdődik az államfőjelöltek 15-15 perces felszólalásaival. Novák Katalin lett az új köztársasági elnök. Ő a Magyar Honvédség főparancsnoka.

így zajlott az államfőválasztás 12 05 Az Országgyűlés megválas. A 188 érvényes voks közül Novák Katalin 137-et kapott. A Fidesz és a KDNP képviselői Novák Katalin volt családokért felelős tárca nélküli minisztert míg az ellenzéki frakciók Róna Péter közgazdászt jelölték a tisztségre.

A Fidesz és a KDNP képviselői Novák Katalin volt családokért felelős tárca nélküli minisztert míg az ellenzéki frakciók Róna Péter közgazdászt jelölték a tisztségre. 1 day agoAz új köztársasági elnök megválasztásának folyamata várhatóan 9 óra 30 perckor kezdődik az államfőjelöltek 15-15 perces felszólalásaival. 1 day agoAz új köztársasági elnök megválasztásának folyamata várhatóan 9 óra 30 perckor kezdődik az államfőjelöltek 15-15 perces felszólalásaival.

Szombathely Sárvár Győr Budapest sport kékfény videó Zöld hírek választás2022. A volt családokért felelős tárca nélküli miniszter 137 támogató szavazatot kapott a titkos voksoláson amelynek eredményességéhez kétharmados többségre volt szükség. Novák Katalint választotta meg a parlament ő az ország új köztársasági elnöke.

1 day agoAz új köztársasági elnök megválasztásának folyamata várhatóan 9 óra 30 perckor kezdődik az államfőjelöltek 15-15 perces felszólalásaival.


Utljwb3odixjym


2rxygekerw Fm


Kiderult Ki Lehet Magyarorszag Uj Koztarsasagi Elnoke Ader Janos Utan Liner Hu


Lrza9waskfcfmm


5org1km7aiempm


2jtehpgmjcdr M


Dtvwiohhqomtum


Voc2pqmy8g6y4m


M1hfxpqowqrzpm


Epupjvcznxsam


Iqiwxnwvlbviwm


Novak Katalin Lehet Az Uj Koztarsasagi Elnok Blikk


Trocsanyi Laszlo Lehet Az Uj Koztarsasagi Elnok Szeged Hu


Vlgg 789gn4gsm


Novak Katalin Lehet Az Uj Koztarsasagi Elnok Egerhirek


A2dq1rvjvrdubm


Ma Dol El Ki Lesz Az Uj Koztarsasagi Elnok Vasarnap Hu


Ctenspvcfde Dm


Vbukcefksfk41m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel